Veelgestelde vragen

Algemeen

 • Op welke wijze kan ik jullie bereiken?

  B-Jumping is 7 dagen per week op verschillende manieren te bereiken tussen 8.00u en 22.00u. 

   

  Je kan ons mailen via info@b-jumping.nl, bellen/app'en via 085-007 07 77 of met ons chatten via onze Facebook-pagina.

   

  Mochten wij niet direct in de gelegenheid zijn om jouw bericht of telefoongesprek te beantwoorden, dan zullen wij zodra het weer mogelijk is zo snel mogelijk contact met je opnemen.

 • Is het mogelijk om op het laatste moment iets bij jullie te huren?

  Ja natuurlijk is dat mogelijk! B-Jumping staat bekend om haar uitstekende service. Wil je op het laatste moment nog iets bij ons bestellen, neem dan even contact met ons op zodat we jouw wensen kunnen bespreken en de mogelijkheden kunnen doornemen.

 • Moet ik van te voren reserveren?

  We raden je aan om in een zo vroeg mogelijk stadium te reserveren. Wij merken zodra de zon zich een beetje laat zien dat de reserveringen in hoog tempo binnen komen. Wacht dus niet te lang en reserveer tijdig om teleurstelling te voorkomen.

   

  Mocht het regenen, stormen of onweren op de dag dat je spullen besteld hebt? Dan annuleren wij kosteloos de reservering, want plezier en veiligheid staan bij ons voorop!

 • Aan wie verhuren jullie allemaal?

  B-Jumping heeft een zeer divers (vaste) klantenbestand en daar zijn wij best trots op!

   

  Wij leveren onze springkussens, stormbanen en overige materialen o.a. aan overheidsinstanties, scholen, (sport)verenigingen, bedrijven, partylocaties en natuurlijk veel bij mensen thuis.

   

  Omdat wij een groot assortiment in eigen beheer hebben, werken wij ook veel samen met collega's en samenwerkingspartners die materiaal bij B-jumping inhuren.

 • Wat bedoelen jullie met All-in tarieven?

  Wij vinden het belangrijk dat als je bij ons iets huurt dat je weet waar je aan toe bent en je onze materialen ook direct kan gebruiken, zonder dat je extra's moet bij bestellen.

   

  B-Jumping zorgt er voor dat zaken als verlengsnoeren, grondankers etc. direct bij je bestelling meegeleverd worden en natuurlijk zonder extra kosten.

   

  Samengevat; alle benodigheden zijn bij ons inbegrepen en worden zonder extra kosten meegeleverd.

   

  Let op! Getoonde tarieven zijn ophaaltarieven, maar natuurlijk kunnen wij ook bezorgen!

 • Hebben jullie algemene voorwaarden?

  B-Jumping heeft algemene voorwaarden die van toepassing zijn op al haar activiteiten en materialen.

   

  De algemene voorwaarden zijn op de website van B-Jumping te vinden en kunnen, indien gewenst, ook toegestuurd worden.

   

  Wij vinden het belangrijk dat geinteresseerden de algemene voorwaarden goed doornemen, voordat er een reservering wordt gemaakt. Door de voorwaarden goed door te nemen, weet je wat er van B-Jumping verwacht mag worden, maar ook wat jouw rechten en verplichtingen zijn als je gebruikt maakt van de diensten en materialen van B-Jumping.

 • Sponsoren jullie ook?

  B-Jumping draagt ieder jaar een aantal organisaties een warm hart toe en sponsort met regelmaat evenementen door materiaal kosteloos beschikbaar te stellen. 

   

  Sponsoraanvragen dienen voor 31 december te zijn ingedient voor evenementen die in het daaropvolgende jaar plaats zullen vinden. Daarnaast dient het evenement aan minimaal de volgende voorwaarden te voldoen:

  • Het evenement heeft geen commercieel doel; 
  • Het evenement is gericht op kinderen tot ca. 14 jaar;
  • Het evenement vindt plaats in de provincie Zuid-Holland;
  • Geen enkele partij die participeert aan het evenement ontvangt een vergoeding;
  • Eventuele inkomsten die worden gegenereerd komen volledig ten goede aan het doel van het evenement. 

   

  Voldoet jouw evenement aan bovenstaande voorwaarden, stuur ons dan een mail onder vermelding van 'Aanvraag sponsoring' met daarin de volgende info:

  • Naam evenement;
  • Datum en tijden evenement;
  • Plaats evenement;
  • Doel evenement;
  • Korte omschrijving van evenement;
  • Omschrijving wat je van B-Jumping verwacht;
  • Contactgegevens.

   

  Begin januari nemen we contact op met de partijen, waar B-Jumping zich dat jaar voor in wil zetten.

   

   

Bezorging/ ophalen

 • Waar bezorgen jullie allemaal?

  In principe bezorgen wij in de regio groot  Haaglanden (Den Haag, Kijkduin, Scheveningen, Ypenburg, Leidschendam, Wassenaar, Bergschenhoek, Bleiswijk, Nootdorp, Leidschenveen, Bleiswijk, Rotterdam, Delft, 's-Gravenzande, Barendrecht, Benthuizen, Bergschenhoek, Berkel en Rodenrijs, Bleiswijk, De Lier, Delfgauw, Den Hoorn, Hoek van Holland, Honselersdijk, Kwintsheul, Monster, Moordrecht, Naaldwijk, Nootdorp, Oegstgeest, Pijnacker, Poeldijk, Rijswijk, Schipluiden, Voorburg, Voorhout, Voorschoten, Wassenaar, Wateringen, Wateringse Veld en Zoetermeer).

  Mocht je een of meerdere producten van ons willen bestellen, maar valt de bezorglocatie buiten ons normale bezorggebied, neem dan even contact met ons op, zodat we de mogelijkheden kunnen bespreken en/of eventueel een maatwerkvoorstel voor je maken.

   

 • Bezorg- en ophaaltijden?

  Wij stemmen de aflever- en ophaaltijden altijd met je af. In principe zorgen wij er voor dat de gehuurde producten ruim op tijd worden afgeleverd en zijn opgebouwd voordat het feest/ evenement begint. We controleren dan samen of alles naar wens is.

  Hetzelfde geldt voor het tijdstip waarop wij de spullen weer komen afbreken en ophalen. Ook dit tijdstip stemmen we in overleg af.

 • Waar moet ik voor zorgen als jullie komen bezorgen?

  Als wij het materiaal komen bezorgen, dan willen wij met onze bus graag zo dicht mogelijk bij de locatie komen waar het materiaal geplaatst wordt.

   

  Zorg van te voren dat de ondergrond, waar de materialen komen te staan, vrij is van viezigheid en scherpe voorwerpen (ook takjes, blikjes etc. dienen weggehaald te worden). Dit voorkomt schade aan het materiaal en is ook zo veilig voor de kindervoetjes die met/op onze materialen zullen spelen.

   

  Tot slot hebben wij voor veel van onze materialen stroom nodig. Uiteraard nemen wij verlengsnoeren mee, maar stroompunten in de directe omgeving van de plaatsingslocatie zijn wel noodzakelijk.

 • Zelf materiaal ophalen en terugbrengen

  Je kan bij ons ook het materiaal zelf komen ophalen, waarbij je van een voordeliger tarief gebruik kan maken. Er zijn wel een aantal zaken om rekening mee te houden.

   

  Zorg ervoor dat de auto waarmee je het materiaal komt halen, groot genoeg is! Een springkussen past bijvoorbeeld niet in een Smart. Het formaat van het benodigd vervoer is afhankelijk van (de omvang van) je bestelling. Wij informeren je hier van te voren graag over.

   

  Ook is het verstandig om de auto op de locatie met minimaal twee personen uit te laden. Veel van ons materiaal is namelijk zwaarder dan je denkt. 

   

  Als de dag ten einde loopt, maak het materiaal dan eerst even schoon, voordat je gaat afbreken. Voor de springkussens geldt dat een zachte borstel vaak al voldoende is om weer schoon te krijgen. 

   

  Door het materiaal zo compact mogelijk op te ruimen (dus springkussens goed leeg laten lopen en dan zo strak mogelijk oprollen), past er het meeste in de auto. Vaak zijn de materialen dan ook handzamer en iets lichter.

 • Bezorgen jullie ook op zon- of feestdagen?

  In principe bezorgen wij 7 dagen per week, 365 dagen per jaar, dus ook op zon- en feestdagen!

 • Hoe moet ik mijn reservering betalen?

  Als je de materialen komt halen, reken je van te voren contant (en gepast) met ons af. Het is helaas niet mogelijk om te pinnen.

   

  Indien B-Jumping de materialen komt leveren, dan reken je af zodra het materiaal is geplaatst. Ook hiervoor geldt dat er contant afgerekend dient te worden. Onze bezorgers hebben uit veiligheidsoverwegingen in principe geen wisselgeld bij zich. 


  Voor zakelijke klanten die op basis van factuur afrekenen, gelden andere voorwaarden die in samenspraak worden afgestemd.

Tijdens het gebruik

 • Wie is er verantwoordelijk voor het materiaal tijdens het huren?

  Zodra wij de materialen hebben geplaatst, is de huurder verantwoordelijk voor alle directe en indirecte gevolgen.

   

  Het is voor de huurder verplicht om altijd voor voldoende en continue meerderjarig toezicht en begeleiding bij het materiaal te zorgen. Dit klinkt erg streng, maar B-Jumping vindt veiligheid bijzonder belangrijk. 

   

  Tijdens de huurperiode is het materiaal vanuit B-Jumping niet verzekerd en dient huurder hiervoor zorg te dragen.

 • Hoeveel stroom is er nodig?

  Voor onze materialen gebruiken wij 'normaal stroom', dus 230v. Het aantal stroompunten dat nodig is, is afhankelijk van de materialen die je gebruikt. 

   

  Als stelregel voor springkussens houden wij aan dat we het liefste 1 blower per groep plaatsen.

 • Kan ik jullie bereiken tijdens de huurperiode?

  Ja natuurlijk! Als je vragen hebt over het gebruik of de werking van onze materialen, bel ons dan op via 085 - 007 07 77. Als wij niet direct opnemen, dan zullen wij, zodra het mogelijk is, terugbellen. Een app of bericht sturen, kan natuurlijk ook altijd

   

  Inmiddels hebben wij een flinke hoeveelheid ervaring opgebouwd in de loop der jaren en kunnen vaak telefonisch de vragen beantwoorden. Gaat er iets mis of komen we er telefonisch niet uit, dan proberen wij zo spoedig mogelijk naar de locatie te komen.

 • Wat te doen als het gaat regenen?

  Als het weer tijdens de huurperiode omslaat en het begint te regenen, stormen of onweren, dan heeft veiligheid de hoogste prioriteit. Zorg er als eerste voor dat alle kinderen uit de buurt van de materialen zijn. 

  In geval van storm en onweer trekt u de stekker uit de blower en laat u het springkussen verder liggen. Zodra de storm of onweersbui voorbij getrokken is, steekt u de stekker van de blower weer in het contact, zodat het springkussen weer wordt opgeblazen. Als het springkussen nat is geworden, laat het dan heel even drogen voordat u weer kinderen op het springkussen laat spelen.

   

  Als het ineens gaat regenen, laat u het springkussen dan gewoon staan. In principe kan het springkussen prima tegen water en zal dit er vanaf lopen. Zodra de zon weer gaat schijnen, laat u het springkussen even drogen voordat u weer kinderen op het springkussen laat spelen. Uiteraard is het wel van belang om verlengsnoeren en blowers zo veel mogelijk uit de regen te houden in verband met kortsluiting.

   

  Is het springkussen nat geweest tijdens de huurperiode, geef dit dan altijd door aan de medewerker van B-Jumping, zodat het springkussen in de opslag extra gedroogd kan worden.

   

 • Is volwassen toezicht bij het materiaal verplicht?

  Op deze vraag is het antwoord volmondig ja!!

   

  Het is verplicht om continue toezicht van een volwassen persoon bij de materialen te plaatsen.