Over ons

Sinds 2007 is B-Jumping een begrip in Zuid-Holland op het gebied van verhuur van springskussens, stormbanen, attracties, sport & spel en alle overige benodigdheden voor feesten en evenementen. Wij besteden veel aandacht aan onze service en kwaliteit van onze materialen. Wij zijn daarom ook bijzonder trots op onze steeds groter wordende groep vaste klanten!

Onze springkussens, attracties en materialen zijn vaak te vinden op braderien, straatfeesten, bedrijfsfeesten, schoolfeesten, verjaardagen, bruiloften, jubilea en op andere evenementen. Onze klantenkring bestaat uit overheidsinstellingen, scholen, (sport)verenigingen, bedrijven, feestorganisaties en natuurlijk particulieren die thuis een gezellig feest organiseren.

B-Jumping heeft een groot en divers assortiment in eigen beheer. Hierdoor kunnen wij de kwaliteit van onze producten garanderen. Jaarlijks updaten wij ons assortiment met nieuwe springkussens, attracties en andere partybenodigdheden voor zowel onze jonge als oudere (maar natuurlijk nog jong van geest) klanten.

7 dagen per week, 365 dagen per jaar zijn wij bereikbaar en kun je rekenen op uitstekende service. Heb je een vraag over onze producten of ben je benieuwd wat B-Jumping voor jouw evenement kan betekenen, bel/ app ons dan via 085 - 007 07 77 of stuur een bericht naar info@b-jumping.nl!